Excel Treasure Hotel
Excel Treasure Hotel သည္ ရန္ကုန္ၿမိဳ႕၊ ကမၻာေအးဘုရားလမ္းမႀကီး၊ ေရႊဂံုတိုင္၊ ဗဟန္းၿမိဳ႕နယ္ တြင္ တည္ရွိၿပီး ေအာက္ထပ္တြင္ Victoria ကုန္တိုက္ရွိပါသည္။
ဟိုတယ္တြင္ ေစ့စပ္မဂၤလာပြဲမ်ား၊ လက္မွတ္ေရးထုိးပြဲမ်ား၊ မဂၤလာဧည့္ခံပြဲမ်ား၊ မဂၤလာႏွစ္ပတ္လည္ပြဲမ်ား။ အစည္းအေ၀းပြဲမ်ား၊ ကုန္ပစၥည္းမိတ္ဆက္ပြဲမ်ား၊ အေရာင္းျမွင့္တင္ေရးပြဲမ်ား အစရွိသည့္ အခမ္းအနား အမ်ဳိးမ်ဳိးကို က်င္းပႏိုင္ပါသည္။
မဂၤလာအခ်ိန္မ်ားမွာ နံနက္ ၉ နာရီမွ ေန႔လည္ ၁၁ နာရီ၊ ေန႔လည္ ၁ နာရီမွ ညေန ၃ နာရီ၊ ညေန ၅ နာရီမွ ည ၇ နာရီအထိ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္သည့္အခ်ိန္ယူႏိုင္ပါသည္။
ခန္းမ
ခန္းမေၾကးမွာ လူဦးေရ ၄၀၀ ေအာက္ဆိုရင္ က်ပ္ ၂ သိန္းႏွင့္ လူဦးေရ ၄၀၀ ျပည့္ဆုိလွ်င္ ခန္းမေၾကး ေပးစရာမလိုေပ။
ခန္းမေၾကးအျပင္ ေနာက္ခံစာတမ္းေရးထိုးခ က်ပ္ ၃ ေသာင္းခြဲ၊ သီခ်င္းဖြင့္ရန္မီတာခ က်ပ္ ၂ေသာင္း၊ ဒီဗြီဒီ ရိုက္ကူးမႈအတြက္ က်ပ္ ၂ ေသာင္း၊ အျပင္မွ ေတးဂီတေဖ်ာ္ေျဖမႈအတြက္ က်ပ္ ၃ ေသာင္း ကုန္က်မည္ျဖစ္သည္။
မဂၤလာခန္းမအတြင္း ပန္းအိုး ၃ အိုး၊ ပန္းတိုင္ ၄ တိုင္၊ စားပြဲတင္ပန္းအတြက္ က်ပ္ ၁ သိန္း ၇ ေသာင္းႏွင့္ ႀကဲပန္း၊ ပန္းကံုးတြက္ က်ပ္ ၄ ေသာင္း ကုန္က်မည္ျဖစ္သည္။ဟိုတယ္မွ အခမ္းအနားမွဴးႏွင့္ ေတးဂီတ၀ိုင္းအတြက္ ကိုလည္း အျပင္မွ ငွားရမ္း စီစဥ္ေဆာင္ရြက္ေပးပါသည္။
ဟိုတယ္တြင္ ဧည့္သည္အတြက္ အေကၽြးအေမြးကို Snack, Dimsum, ဒံေပါက္ထမင္းႏွင့္ ေထာပတ္ထမင္းတို႔ကို ေကၽြးေမြးႏိုင္ပါသည္။ အေကၽြးအေမြးတြင္ ေရသန္႔ဗူး မပါသည့္အတြက္ ဟိုတယ္တြင္ တစ္ဗူးႏႈန္း ၅၀၀ က်ပ္ႏွင့္ ၀ယ္ယူႏိုင္သည္။ (မွတ္ခ်က္။ ျပင္မွယူေဆာင္ခြင့္မျပဳ)
အစားအေသာက္
စဥ္ အမ်ဳိးအစား တစ္ေယာက္ကုန္က်စရိတ္
၁ မုန္႔ ၄ မ်ဳိး၊ ေကာ္ဖီ၊ Chinese Tea ၊ ေရခဲမုန္႔၊ က်ပ္ ၄၀၀၀ မွ က်ပ္ ၆၀၀၀ အထိ
၂ Dimsum ၅ မ်ဳိး၊ အခ်ဳိပြဲ၊ ေကာ္ဖီ၊ Chinese Tea က်ပ္ ၄၀၀၀ မွ က်ပ္ ၆၀၀၀ အထိ
၃ ဒံေပါက္ထမင္း(ၾကက္)၊ ေရခဲမုန္႔ (ေရသန္႔မပါ) က်ပ္ ၄၅၀၀
၄ ဒံေပါက္ထမင္း(ဆိတ္)၊ ေရခဲမုန္႔ (ေရသန္႔မပါ) က်ပ္ ၅၃၀၀
၅ ေထာပတ္ထမင္း(ၾကက္)၊ ေရခဲမုန္႔ (ေရသန္႔မပါ) က်ပ္ ၅၀၀၀
၆ ေထာပတ္ထမင္း(ဆိတ္)၊ ေရခဲမုန္႔ (ေရသန္႔မပါ) က်ပ္ ၅၈၀၀
၀န္ေဆာင္မႈ
လူဦးေရ ၄၀၀ ေက်ာ္ပါက ေငြလင္ဗန္း၊ ဖလား၊ ေလွ်ာက္လမ္းအ၀င္၀ပန္းစင္၊ သတို႔သား၊ သတုိ႔သမီး နားေနခန္း၊ မဂၤလာကိတ္၊ Hotel တြင္ Breakfast အပါအ၀င္ တစ္ညတာတည္းခိုခြင့္တို႔ကို Hotel မွ လက္ဖြဲ႕ေပးပါသည္။ (အထက္ပါ ေစ်းႏႈန္းမ်ားသည္ တစ္လအတြင္း အေျပာင္းအလဲရွိႏိုင္သည္)
အမွတ္ ၅၂၀၊ ကမၻာေအးဘုရားလမ္း၊ ေရႊဂံုတိုင္၊ ဗဟန္း၊ ရန္ကုန္။
၀၁-၅၅၉၁၅၀
No comments:
Post a Comment